Репетирахме даже в неделя, това издадоха за Великденските си празници

...
Репетирахме даже в неделя, това издадоха за Великденските си празници
Коментари Харесай

Дара и Джими не стигнаха до родната Варна за Великден, репетираха за „Денсинг старс”

Репетирахме дори в неделя, това издадоха за Великденските си празници Дара и Джими, които са измежду любимците за победа в „ Денсинг старс ”. Певицата призна, че е леко разочарована, че не е могла да се върне във Варна, само че е нямало по какъв начин да прекъсне подготовката за полуфинала на танцовото шоу. Това, че Джими също е варненец, не е трансформирало, а май е подсилило носталгията на Дара.

„ Вместо във Варна, в Нови хан ”, въздъхна тя по време на гостуването в утринния блок на bTV.



Водещият Златимир Йочев пък разкри, че Дара и колегата ѝ в „ Денсинг старс ” се познават надалеч преди началото на шоуто.

Певицата посочи, че с Джими освен се познават, само че работят интензивно дружно и той е един от главните ѝ танцьори. Дара обаче акцентира, че това не им дава кой знае какво преимущество, тъй като нейните театрални танци са хип хоп и нямат нищо общо със спортните. 

„ Това е като да пееш поп музика и да те караш да пееш опера ", изясни певицата.



Двамата потвърдиха, че не се опасяват от провокациите на дансинга, а по-скоро от оценките на журито. Джими си призна, че не схваща за какво на танцовия маратон, в който всички танцуваха дружно, бяха „ порязани ” от съдиите. Той разяснява, че никой не е знаел по какъв начин ще се сменят стиловете, а дори и самото жури е било леко комплицирано от обстановката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР