Снимка Фейсбук/Петър ВелковДесет дни няма да бъдат достатъчни, за съжаление,

...
Снимка Фейсбук/Петър ВелковДесет дни няма да бъдат достатъчни, за съжаление,
Коментари Харесай

Математик за локдауна: Десет дни няма да бъдат достатъчни

Снимка Фейсбук/Петър Велков

Десет дни няма да бъдат задоволителни, за жалост, е невероятно. Особено в това състояние, което достигнахме, изключително при този вид на вируса. По-рано щеше да е по-различно.

Така преподавателят и специалист по ръководство на рецесиите Петър Велков разяснява решението на държавното управление за нов локдаун в България.

 

Влизането в действие на ограниченията от понеделник нямат здравна аргументация и са още една причина, която ще докара до още по-голямо утежняване на обстановката.

Както през вчерашния ден отговорих на въпроса - Защо при нас ограниченията се афишират, че влизат след дни?

" Това е доста забавен феномен. Многократно станахме очевидци на такива решения, при които се чакаше ден-два, с цел да влезе в действие дадена мярка, постоянно това беше обвързвано с финален напор за извършване на покупки, последно напиване в механа и вървене на нощни заведения и тн....не стига, че на вируса не му пука кой ден е, ами такива напъни довеждоха до опасности да се случили суперспрединг ивенти....ужасяваща непредвидливост, написа още математикът Петър Велков в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР