Снимка Фейсбук, Корнелия НиноваЛидерът на българските социалисти Корнелия Нинова съобщи

...
Снимка Фейсбук, Корнелия НиноваЛидерът на българските социалисти Корнелия Нинова съобщи
Коментари Харесай

Нинова: Сезираме главния прокурор за престъпно бездействие на властта

Снимка Facebook, Корнелия Нинова

Лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова заяви във Facebook: Българска социалистическа партия сезира основния прокурор за изнесените обстоятелства за занемареност, корупция, незаконно безучастие и умишлени дейности на министри, регионални шефове и кметове, касаещи напоителни системи, язовири, ВиК инфраструктура, пречиствателни станции.

Реакцията на Българска социалистическа партия е поради данни за положението на ВиК бранша, оповестени от министъра на околната среда и водите - Емил Димитров, по време на последния парламентарен надзор.

" Водата е национално благосъстояние и въпрос на национална сигурност ", написа Корнелия Нинова и посочи: " Сезираме основния прокурор за изнесените обстоятелства. Ще му предоставим стенограмата от съвещанието, с цел да стартира инспекция за възможни осъществени закононарушения от министри, от регионални шефове и кметове, както и от самия министър председател Борисов за неупражнен надзор ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР