Снимка Фейсбук/Христина ПейковаСтана ясна причината, заради която се забавя погребението

...
Снимка Фейсбук/Христина ПейковаСтана ясна причината, заради която се забавя погребението
Коментари Харесай

Погребението на Ангел се бави заради разследване

Снимка Фейсбук/Христина Пейкова

Стана ясна повода, поради която се забавя погребението на поп-фолк артиста Ангел.

Погребението на Ангел, който издъхна на 26 септември, ще бъде чак през октомври поради почнало следствие. „ Софийска градска прокуратура се самосезира и стартира следствие за гибелта на артиста “, оповестиха от държавното упрекнати.

В хода на следствието СГП е упълномощила на Главна дирекция „ Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи да извърши инспекция по случая. Тя включва снемане и пояснения от лица, които имат отношение към случая и определяне здравословното положение на Ангел. Последно довиждане с него околните ще си вземат чак на 5 октомври на Централните софийски гробища.

Негови другари споделят, че 35-годишният мъж имал съществени здравословни проблеми преди години, когато почнал да взима безотговорно стероиди. Те му докарват съществени провали на сърцето и Ангел, а в допълнение изпада в меланхолия, която в допълнение се ускорява след гибелта на майка му. В последно време се взема в ръце и гради кариера и семейство, която завърши съдбовно в болница.

Фолкзвездите не престават да тъжат за сътрудника си. " Запознахме се преди повече от 15 години.. Не знам какво да кажа.. Дано почиваш в мир! Искрени съболезнования на фамилията и околните ", скърби Галена, пише hotnews.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР