Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЕдин от най-силно представилите се футболисти на

...
Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЕдин от най-силно представилите се футболисти на
Коментари Харесай

Върбанов: Ние сме Спартак. С постоянство и работа ще влезем във Втора лига

Снимка Фейсбук/ФК Спартак Варна

Един от най-силно представилите се футболисти на Спартак при успеха с 3:1 над Дунав - Кристиан Върбанов, даде изявление за страницата на клуба във фейсбук.

Поместваме го без редакторска намеса: 

- Здравей! Поздравяваме те с успеха против мощния тим на ФК „ Дунав “ Русе, както и с наградата за " Най-добър състезател "!

- Здравейте! Благодаря на всички дали своят вот за мен, само че заслугата е на целия тим!

- Гостите от Русе изиграха едно доста мощно първо полувреме и поведоха в резултата. Какво се случи?

-Не бяхме задоволително съсредоточени, а и тимът на “Дунав " Русе игра на доста високо равнище.

- Какво променихте в играта си през второто полувреме, с цел да извършите цялостен поврат и да постигнете тази победа?

- Влязохме през второто полувреме оптимално съсредоточени и подготвени на всичко за успеха.

- След почивката играхте доста нападателно, изобретателно и нападателно. Това ли бяха наставленията от треньора в почивката?

- Да, това искаше треньора от нас, да се раздадем на 100% и да преследваме успеха до последната минута.

- Избран си от последователите за състезател на мача, против родния си клуб, в който игра на нетипична за теб позиция – десен краен бранител и потвърди, че си повсеместен футболист.

- Благодаря още веднъж на всички почитатели дали своят вот за мен. Да, това е нетипична позиция за мен, само че се пробвам да давам всичко от себе си, без значение къде ще реши треньора да играя. А дали играта ми е добра, треньора ще каже.

- Още през първия полусезон изигра доста мощен мач против тима на ФК „ Арда “, като ляв краен бранител. Може ли да те забележим в някоя среща и като централен нападател?

- Помня този мач. И аз мисля, че се оправих с нетипичната за мен позиция и то от лявата страна. Дали ще играя в някой мач като нападател за мен не е проблем, дори ще е наслаждение, само че това зависи от треньора.

- И в този дуел видяхме, че промените, които влязоха на терена през второто полувреме бяха доста мощни и вкараха двата гола за успеха. Това ли е ключа към постоянството и построяването на мощен тим – огромната конкуренция?

- Конкуренцията е значима за нашето развиване, както като тим, по този начин и като персони. Отбора сега разполага с 20 изцяло равностойни футболисти, окуражени да се потвърдят. Няма титуляри и запаси, стартират най-подготвените за съответния мач. На никого титулярното място не е обезпечено, само че това не ни пречи да сме страховит колектив. Атмосферата е превъзходна и всяка подготовка е наслаждение!

- Този мач сподели за следващ път, че сте един доста обединен колектив, в който надвива отборният дух. Ще продължите ли и в оставащите дуели да показвате същия темперамент и взаимност?

- Ще продължим да бъдем мощни и единни с темперамент на спечелили.

- Какво е належащо с цел да постигнете задачата, а точно влизане във Втора лига?

- Постоянство и работа. Ние сме " Спартак " Варна!

- Пожелаваме ти доста триумфи, както персонални, по този начин и професионални!

- Благодаря доста!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР