Снимка: Edwards Air Force BaseНадпреварата във въоръжаването продължава с пълна

...
Снимка: Edwards Air Force BaseНадпреварата във въоръжаването продължава с пълна
Коментари Харесай

САЩ пусна първо изображение на новия бомбардировач B-21 Raider

Снимка: Edwards Air Force Base

Надпреварата във въоръжаването продължава с цялостна мощ. 

Военновъздушни сили на Съединени американски щати пуснаха първото изображение на стратегическия бомбардировач B-21 Raider, който сега се създава в Съединени американски щати, оповестява The Drive, преведе Pan.bg.

Публикуваният рендер е третото публично изображение на стратегическия стелт бомбардировач. Изображението демонстрира B-21 Raider, летящ над военновъздушната база Едуардс в Калифорния. Основната разлика сред третото изображение и предходните две е формата на предното стъкло на самолета.

Изданието отбелязва, че стелт бомбардировачът ще се трансформира в притежател на нуклеарно оръжие и ще може да остане на практика неусетен от системите за противовъздушна защита (ПВО) на съперника.

„ Ядрената рационализация е главен приоритет за Министерството на защитата и Военновъздушни сили и B-21 играе основна роля в това отношение. Вградената функционалност на архитектурата на откритите системи на B-21 прави бомбардировача ефикасен, защото заканите се развиват. Този метод към проектирането на самолети слага страната на правилния път за обезпечаване на дълготрайните благоприятни условия на американската авиация “, сподели Рандал Уолдън, шеф на Управлението за бързи благоприятни условия на Военновъздушни сили.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР