> Снимка: д-р Николай ХристовТова красиво и умно изделие на

...
> Снимка: д-р Николай ХристовТова красиво и умно изделие на
Коментари Харесай

Български лекар показа в мрежата как ваксинира собствените си деца

 > Снимка: доктор Николай Христов
" Това красиво и мъдро произведение на първата фотография е щерка ми Зорница, която е на 16 години. На фотографията е изобразено по какъв начин и се слага втората доза от имунизацията на Пфайзер. Грозният, злобен и заплашителен доктор, който се вижда да прави операцията съм аз. Не по-малко качественото произведение на втората фотография е синът ми Станислав, който е на 12 години. Упражнението и причинителят са същите, единствено че става дума за първа игла. Както е видно, бидейки същински мъж, младият господин беше леко обезпокоен първоначално, само че си потегли от кабинета с усмивка на уста “, написа доктор Христов и демонстрира операцията, която самичък прави.

Повечето хора го поздравяват за персоналния образец. Разбира се има и такива, които го предизвестяват: " След време какво ще кажете на щерка си, когато не може да има деца? “, а лекарят умерено дава отговор: " Тази опорка от дълго време се изтърка “.

Д-р Николай Христов самичък назовава себе си " практик от първа линия “ и пази поредно изгодата от имунизация. Ето за какво взема решение да показа това в мрежата, с цел да успокои доста родители, които не са сигурни дали да го създадат, само че в това време се тормозят, че стартира учабната година и учебното заведение ще е присъствено.

Ето какво още споделя той за нуждата от имунизация на децата: " Рискът за гибел при тях в действителност е нищожен, само че подкрепям тезата за ролята им на преносители. Заразяват се в учебно заведение и след това носят " подарък " вкъщи. На мама, тате и изключително на баба и дядо. И тук към този момент стартира мазалото. На тази теза и данните от предклиничните изследвания за сигурността на препарата на Пфайзер (на финала е и процедурата за Модерна ) се базират и рекомендациите за детските имунизации. Скоро се чакат и сходни рекомендации за имунизациите на деца от 6 до 12 години. "

" Най-убедителен е персоналният образец “, е най-често срещаният коментар под фотосите на доктор Христов.

Поместваме една от тях със единодушието на фамилията му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР