Млад шофьор! И да свириш, по-бързо няма да стане, този

...
</TD
>Млад шофьор! И да свириш, по-бързо няма да стане, този
Коментари Харесай

Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика фурор в мрежата

" Млад водач! И да свириш, по-бързо няма да стане ", този занимателен надпис върху кола с пловдивска регистрация провокира много мнения в обществената мрежа фейсбук, видя  Plovdiv24.bg.

В групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv " е оповестена фотография.

" Супер изнервящо е като стартират да бибиткат огромен напън, огромно нещо ", споделя млада жена.

" Ми като 99% си блеят в телефоните, я светофарът е зелено, какво да вършим? ", пита друга.

" То и с " постепенно " каране няма да се научи. Разбирам да има доза нерешителност, но това би трябвало да мине за седмица-две интензивно шофиране. Тоя стикер допуска, че постоянно ще се кара с 20-30 "

" С " бързо " каране няма се научи по-бързо. Всеки човек е друг и има разнообразни способи и периоди за научаване. Докато няма правила за " постепенно " каране, " бавното " е въпрос на персонална преценка. На нерваците и 40 км/ч им се коства постепенно, а бакшиша може да кара и с 5 км/ч и да е спокоен. ", разяснява водач.

Ето и още отзиви по проблема: 

" Съгласен съм, че скоростта е въпрос на персонален избор и оптимално разрешената скорост не е наложителна скорост, само че от време на време (почти винаги) бавнокаращите основават повече заплаха от бързокаращите. "

" Густо ми вършат мненията под такива постове - в случай че караш с 64 км/ч в града си всеобщ палач и за пандиза, в случай че се туткаш с 32 км/ч, отново не е ок ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР