Снимка: Chernomorepfc.bgСтарши треньорът на Черно море коментира загубата с 0:1

...
Снимка: Chernomorepfc.bgСтарши треньорът на Черно море коментира загубата с 0:1
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не мисля за националния. Изпитвам удоволствие да работя в Черно море

Снимка: Chernomorepfc.bg

Старши треньорът на Черно море разяснява загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград. Той бе удовлетворен от показаното от своите футболистите. Той отхвърли слуховете, че ще е новия селекционер на България.

 

„ Съжалявам,че изпуснахме такива обстановки и не можем да чакаме да вземем нещо от Лудогорец. Играхме по метода, по който искахме - пресирахме ги, рискувахме. Като цяло мога да съм удовлетворен от представянето на футболистите. Имахме 3-4 чисти обстановки и други моменти, в които продължението на офанзивата трябваше да е по-добро. Изпуснахме доста точки и би трябвало да работим “, разяснява Илиев.

„ Изиграха го добре статичното състояние, при което ни вкараха. Втори мач ни вкарват по този начин. В тази обстановка само централизация липсваше. Ние пазим в зона. Неприятно е, че ни вкараха по този начин, само че е част от играта. Реагирахме по добър метод, имахме моменти, в които можехме да се върнем в мача. Ако бяхме изравнили, може би щяха да се разтреперят, само че не успяхме “, добави той.

„ Мисля, че се получи естествен конфликт. Топката бе по-бърза. Футболистите закъсняваха, не мисля, че имаше по-голям залог. Проблемът ни е в играта без топка, там би трябвало да подобряваме нещата “.

„ Почти идентична е обстановката с предишния сезон, като цяло шампионата е по-оспорвано. В някои мачове, в случай че имахме малко повече шанс, можеше да сме по-близо до тройката. Виждате, че се наложи да се приготвяме в България не в съвършени условия. Надявам се да влезем добре във втория полусезон, както сме го правили преди “

„ Няма съответна оферта за Курьор. Няма нищо и към мен за националния тим. Изпитвам наслаждение да работя с екипа в Черно море.. Налагаме момчета от школата. Щом не сме напред в класирането нещо ни е попречило – дали странични неща или ние сме си отговорни. Опитваме се да играем добър футбол и на моменти го вършим “, показа наставникът на „ моряците “.

„ Има задоволително претенденти за народен селекционер, сигурно не мисля към този момент да управлявам България. Време е да починем малко. Все отново влязохме от едно състезание в друго “, сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР