Снимка: Chernomorepfc.bgСтарши треньорът на Черно море Илиан Илиев обясни, че

...
Снимка: Chernomorepfc.bgСтарши треньорът на Черно море Илиан Илиев обясни, че
Коментари Харесай

Илиан Илиев: На полувремето коригирахме нещата в дефанзивен план. Имахме и малко късмет

Снимка: Chernomorepfc.bg

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изясни, че по-добрата игра на отбора в отбрана след почивката е била в основата на триумфа против Берое.

“Много сложен мач. Първо полувреме не стояхме добре в отбранителен проект. Хвърляхме доста сили в преследване на топката. Нямахме прохлада за атакуващи дейности. Не че ни изненадаха, само че не се ориентирахме задоволително добре. На полувремето коригирахме нещата в отбранителен проект. Имахме и малко шанс в някои обстановки - при гредата и други. Във футбола ти би трябвало и малко шанс ”, разяснява Илиев.

“Надяваме се първо да играе да играем добре в отбрана. Както играхме първото полувреме, нямаше по какъв начин да спечелим. Положихме старания в отбрана и това даде резултат в офанзива. Винаги чакаме да стартираме добре, само че значимо е по какъв начин ще продължим ”, добави той.

Наставникът приказва и за идващия дуел на отбора, който е против Локомотив (Пловдив), който преди този момент има реванш от Лигата на конференциите против ФК Копенхаген. “Дали ще е плюс мачът в Европа зависи от резултата в Копенхаген. Пожелавам им да продължат ”, съобщи Илиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР