снимка: Черно мореПравителството предлага мерки на СЗО срещу чумата по

...
снимка: Черно мореПравителството предлага мерки на СЗО срещу чумата по
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ във Варна: БСП саботират борбата с чумата по свинете, вадят хората на протести

снимка: " Черно море "

Правителството предлага ограничения на СЗО против чумата по свинете. Това заяви на конференция в ГЕРБ, Варна Мария Белова, ръководител на Парламентарната комисия по земеделие, съобщи " Черно море ". 

Поводът бяха обвинявания на Българска социалистическа партия, че страната не може да се оправи с заболяването. Имаме съвещателен орган към Министерски съвет, основан през 2018 година, по тази причина не е належащо да се прави Национален спешен щаб, както желаят алените, сподели тя. Оградата с Румъния също си свърши работата. Мерките, които страната взе не са в интерес на свинекомплексите и в ущърб на дребните стопани, както настояват от Българска социалистическа партия, добави Белова.

Според Александър Ненков, народен представител, от ГЕРБ страната и политическите сили би трябвало да се обединят в битката против африканската чума по свинете, с цел да не се стигне до злополука. Той изрече мнение, че алените саботират ограниченията на държавното управление и предизвикват улични митинги по места.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР