Снимка: БулфотоЗдравният министър в служебното правителство д-р Стойчо Кацаров се

...
Снимка: БулфотоЗдравният министър в служебното правителство д-р Стойчо Кацаров се
Коментари Харесай

Здравният министър: Не сме застраховани от нова вълна

Снимка: Булфото

Здравният министър в служебното държавно управление доктор Стойчо Кацаров се срещна с представители на Обществения съвет, основан за повишение на публичната осведоменост за изгодите от имунизациите.

" Епидемията не е в контрола ни, не сме застраховани от нова вълна ", сподели той.  " През последните 30 години междинната дълготрайност на живот в нашата срана се усили с близо 5 години. Само за предходната година тя е намаляла с година и половина. Това приказва задоволително и дава смисъл и мощ на това, което вършим сега. За благополучие в този момент имаме опция да предотвратим бъдещи провали, да сложим завършек на това нещо. Измамното успокоение е това, на което се любуваме през летните месеци, бидейки в зелената зона. Не е в контрола ни епидемията.

По думите му ние даже не можем да прогнозиаме тази вълна може да пристигна лятото, есента. " Това, което се случва в другите европейски страни в този момент в разгара на лятото, задоволително ясно демонстрира, че никой не е застрахован ", акцентира още доктор Кацаров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР