Снимка БулфотоЗам.-министърът на енергетиката Жечо Станков изненадващо може да влезе

...
Снимка БулфотоЗам.-министърът на енергетиката Жечо Станков изненадващо може да влезе
Коментари Харесай

Жечо Станков може да се завърне в парламента като депутат от... Хасково

Снимка Булфото

Зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков изненадващо може да влезе в 44-ото Народно заседание за повторно в границите на един мандат, което е без казус за българския парламентаризъм, научи Флагман.бг.

През 2017 година Станков бе определен за народен представител от Втори МИР Бургас, постави клетва, само че малко по-късно излезе от Народно събрание, с цел да стане част от екипа на Теменужка Петкова в Министерството на енергетиката.

Малцина знаят, че през 2017 година Жечо Станков бе номиниран и за народен представител от листата на ГЕРБ в 29-ти МИР Хасково, заемайки сякаш символичното 7-мо място. Той бе повдигнат от структурата в Ивайловград за голямата помощ, която оказа на жителите на китното градче с решаването на жизненоважен проблем.  Станков тогава водеше дейна акция освен в Бургас, където завоюва и много персонални преференции, само че и в Хасковска област.

След оставката на Делян Добрев в Народно събрание трябваше да влезе Валентин Ангелов, някогашен началник на пожарната в Свиленград, само че днес е отклонил предлагането, изтъквайки персонални аргументи. 

Така се отваря позиция за Жечо Станков, който в тридневен период би трябвало да отговори дали ще се възползва от мандата си или ще го отстъпи на идващия в листата – Ангел Кунчев, държавният основен контрольор, който също се оказа в листата на ГЕРБ Хасково.

Малко евентуално е обаче бургазлията Жечо Станков да сътвори невъобразим казус в политическата ни история и да се върне в Народното събрание от различен район. Той натрупа задоволително административен опит в Министерството на енергетиката, спряган бе и за евентуален министър, поел е тежки ресори и мъчно министър Петкова ще се лиши от услугите му.

Общоизвестен факт е, че Станков се употребява с извънреден престиж в ГЕРБ. Той попадна и в листата за идните евроизбори. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР