Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков преподписа договора си с

...
Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков преподписа договора си с
Коментари Харесай

Мартин Луков подписа нов договор с Локомотив Пловдив

Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков преподписа контракта си с “черно-белите ”, осведомиха от футболния клуб. Новият договор на Луков е до лятото на 2025 година.

Стражът, който се завърна при " смърфовете " през февруари, имаше контракт до края на сегашния сезон с алтернатива за удължение, която към този момент откри своята реализация.

Мартин Луков е роден на 5 юли 1993 година в София. Вратарят бе неизменима част от огромните триумфи на Локомотив в последните няколко години. С " черно-белите " той е притежател на Купата на България за 2019 и 2020 година, както и на Суперкупата на страната през 2020. При предходния си престой на " Лаута " записа 89 мача, само че през сегашния сезон е в ролята на авариен вратар.

В своята кариера се е състезавал още за отборите на Витоша, Дунав, Арда, Ал-Тай. За последно бе част от кипърския Кармиотиса. Има мачове и за националния тим на България. Той дойде като втори вратар след Динко Хоркаш, само че след отхвърли на хърватина да възобнови контракта си, под рамката в отбора на треньора Александър Томаш останаха единствено Луков и младият Кристиян Томов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР