Тотнъм ще се изправи пред сериозно изпитание във вторник, в

...
Тотнъм ще се изправи пред сериозно изпитание във вторник, в
Коментари Харесай

Ангелос Постекоглу: Предстои голям мач за нас във вторник

Тотнъм ще се изправи пред съществено тестване във вторник, в мача си против първенеца Манчестър Сити. Клубът от Северен Лондон към момента има шансове за класиране в челната четворка във Висшата лига, при две оставащи срещи, съобщи наставникът на " шпорите " Ангелос Постекоглу след домакинската победа с 2:1 против Бърнли.

Лидерът в подреждането Сити има 85 точки от 36 мача, до момента в който Арсенал е с 83. " Небесносините " може да побеждават с купата, в случай че победят столичани във вторник, а Арсенал не успее да завоюва против Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " по-късно през днешния ден.

" Предстои огромен мач за нас във вторник вечер против Сити и това ще бъде страховит тест. Имаме всичко належащо, с цел да спечелим и да играем нашия жанр. Те са извънреден тим. Сити и Арсенал са примерът на този шампионат все още. Те са на 20 точки пред нас и ние имаме да наваксваме. Манчестър Сити е необикновен състав, само че от нас зависи да покажем нашия футбол и се надяваме, че можем да спечелим всичките точки ", разяснява австралийския експерт пред медиите.

Тонтъм, който изостава на четири точки от Астън Вила, записа четири следващи загуби в шампионата. " Столичани " гостуват на към този момент изпадналия Шефилд Юнайтед, след семейството си на Манчестър Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР