снимка: БулфотоЗахариева, обаче, добави категорично, че ГЕРБ: “имаме силата, имаме

...
снимка: БулфотоЗахариева, обаче, добави категорично, че ГЕРБ: “имаме силата, имаме
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Управление без коалиция е невъзможно

снимка: Булфото

Захариева, обаче, добави изрично, че ГЕРБ: “имаме силата, имаме смелостта и знанията да създадем държавно управление ”.

Партиите на митинга имаха два пъти късмет да създадат държавно управление и да покажат, че могат да ръководят. Два пъти демонстрираха, че са немощни и не могат да го създадат. Още от първата седмица влязоха в разпри и кавги от трибуната - беше срамно, такова проваляне в Народното събрание не съм виждала. Така заключи случилото в 46-ото Народно заседание депутатът от ГЕРБ и някогашен външен министър Екатерина Захариева в студиото на “Денят стартира с Георги Любенов ”.

“Много се надявам всички ние, всички политици, да се вразумим и да стартираме да излъчваме, да вършим това, което сме дали обещание в предизборните си стратегии на хората. После всички ще берем плодовете на протичащото се - неслучайно Народното събрание е с най-нисък рейтинг ”, продължи тя.

Според нея Народното събрание не е направил нищо значително за късото си битие. Актуализацията на бюджета е била нужна на президента Радев и служебното държавно управление с една-единствена цел - да се похвалят с повдигането на пенсиите. Хората, обаче, чакат обещаните промени и сигурност, акцентира Захариева.

По думите ѝ е ръководство без коалиция е невероятно.

“България не е имала еднопартийно държавно управление от доста, доста години. Крайно време да се сплотяваме към нещата в стратегиите, макар че всички политически партии имат разлики - тези, които ни сплотяват и се чакат от българските жители ”, сподели още тя.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР