Снимка БулфотоВремето ще е слънчево с разкъсана висока облачност, максималните

...
Снимка БулфотоВремето ще е слънчево с разкъсана висока облачност, максималните
Коментари Харесай

НИМХ: Времето ще е слънчево с разкъсана висока облачност, максималните температури ще ви изненадат

Снимка Булфото

Времето ще е слънчево с раздрана висока облачност, оптималните температури ще са сред 19° и 24°, в София – към 20°. Ще духа слаб западен, в Източна България - до сдържан югозападен вятър. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 12°-18°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата - краткотрайно до мощен вятър от запад-югозапад. Ще се затопля още и оптималната температура на 1200 метра ще бъде към 13°, а на 2000 метра - към 7°.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР