снимка БулфотоСлужители на ОДМВР – Варна реализираха специализирана полицейска операция

...
снимка БулфотоСлужители на ОДМВР – Варна реализираха специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Хванаха цигари и тютюн без бандерол в села край Варна

снимка Булфото

Служители на ОДМВР – Варна осъществиха профилирана полицейска интервенция за определяне и документиране на закононарушения свързани с разпространяването на акцизни артикули без бандерол, оповестиха от пресцентъра на дирекцията.

В хода на интервенцията, при инспекция на два адреса в с. Величково, общ. Провадия, стопанисвани от А.С. (42 г.), прочут на Министерство на вътрешните работи, и К.С. (61 г.) са открити и конфискувани разнообразни количества тютюн, без акцизен бандерол. В дома на А.С. е открита електронна везна и пакет с 270 гр. тютюн, а в дома на 61-годишната жена – електронна везна и 8 бр. пликове с общо тегло 1700 гр. тютюн. Образувано е досъдебно произвеждане. За случая е известен прокурор от Районна прокуратура – Провадия. Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава.

Вчера към 16:00 часа, при осъществена полицейска инспекция, в комерсиално помещение, намиращо се в с. Горен чифлик, стопанисван от Р.А. (40 г.), са открити и конфискувани 880 къса цигари, необлепени с акцизен бандерол, от марките «Cosmopolitan premium slims» и «American gold eagle». По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР