Снимка: БулфотоСловесни искри прехвърчаха в Народното събрание днес между представители

...
Снимка: БулфотоСловесни искри прехвърчаха в Народното събрание днес между представители
Коментари Харесай

Дариткова към БСП: Не ви ли е неудобно от лекарите? Престанете с тези партизански игри

Снимка: Булфото

Словесни искри прехвърчаха в Народното събрание през днешния ден сред представители на ГЕРБ и опозицията в лицето на Българска социалистическа партия. Даниела Дариткова от ръководещата партия упрекна социалистите в партизански игри.

" Продължавате да саботирате активността на Народното събрание, продължавате да се криете в коридорите и да влизате в зала единствено когато ви е комфортно ", сподели Дариткова във връзка настояването на левицата за чуване на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов, написа " Евроком ".

" Не ви ли е неловко от българските лекари, не ви ли е неловко от българските жители? Явно партизанлъкът е заложен в гените ви. Ако сте национално виновни, ще бъдете в пленарна зала и ще вършиме оферти за активността на Народното събрание. Знаете какъв е редът, апелирам ви, проявете отговорност, престанете с тези партизански игри. Знаете ли какво се случва в българските лечебни заведения ", съобщи Дариткова.

Аз съм за чуването, само че когато участвате в кворума, а не употребявате чуването единствено за печелене на дивиденти, уточни тя.

Депутатът от Българска социалистическа партия проф. Георги Михайлов се обърна към ръководителя на Народното събрание с процедура. Според него извънредно некрасиво стои да се употребява език на омразата. Не желая да напомням и да позволявате различен път сътрудници да си изпускат нервите. Да изясняват, че в случай че се записва една парламентарна група, нещо значимо ще се случи, в случай че не се записва, няма да се случи, само че то е значимо. Дайте да седнем на земята. Вие хвърчите във въздуха, съобщи социалистът.

След поредност от процедури по метода на водене, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева още веднъж отговори на рецензиите и настояванията на социалистите. Предвид на това, че през днешния ден вие не направихте кворум, вие не бяхте в пленарна зала, считам, че вие не се интересувате от тематиката, която повдигате. Ако вие бяхте пристигнали на председателски съвет, можехме да обсъдим вашето предложение и сътрудниците ръководители на парламентарни групи можеха да ви поддържат. Не може по този метод с процедурни хватки, нарушавайки правилника, да извивате моите ръце и да говорите по метода, който говорите от трибуната, съобщи Караянчева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР