Снимка БулфотоСилин думи за България, думи, присъщи на един истински

...
Снимка БулфотоСилин думи за България, думи, присъщи на един истински
Коментари Харесай

Сергей Игнатов: Ние, българите, живеем в свободна страна. Дори Османската империя не ни е сломила

Снимка Булфото

Силин думи за България, думи, присъщи на един същински родолюбец, изрече някогашен министър на образованието.  Ние, българите, живеем в извънредно свободна страна. Аз го почитам този свободомислещ дух, даже османската империя не е съумяла да ни пречупи. Така някогашният министър на  образованието Сергей Игнатов разяснява държанието на българите по време на пандемията. Той се съгласи, че у нас ограниченията са демократични.

Тъй като живее в Литва, където е ректор на Европейския университет по филантропични науки, Игнатов даде образец със обстановката там. Той удостовери, че там нещата са по-затегнати. Посочи, че в Литва хората са и по-дисциплинирани. Въпреки това и там е допустимо да има секрети празненства. Домашните събирания обаче са разрешени до 5 души. 

Сергей Игнатов счита, че пандемията дава отражение върху обществения ни живот, което може да има трайни последици. Той сподели, че поради застояването в нас, хората даже стопират да си сменят облеклата - губи се обществената мотивация. 

" Човекът не може да съществува отвън обществените си връзки. В това отношение дребните деца са по-ощетени от нас ", безапелационен бе пред бТВ Игнатов, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР