Снимка: БулфотоСъпредседателят на Демократична БългарияХристо Иванов е категоричен, че трябва

...
Снимка: БулфотоСъпредседателят на Демократична БългарияХристо Иванов е категоричен, че трябва
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нека излъчим управление в рамките на третия мандат. Трябва и ИТН да участва

Снимка: Булфото

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов е безапелационен, че би трябвало да бъде излъчен кабинет с третия мандат.

" Предлагаме да излъчим ръководство в границите на третия мандат с ясна стратегия и стеснен период на ръководство. Време е да се спре с тежката лексика. Абсолютна причина за това е присъединяване на „ ИТН “, тъй като без тях просто не излиза сметката “, добави той в коридорите на Народното събрание.

По думите му от Демократична България са подготвени да водят договаряния с всички с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той добави, че в името на разбирателството би направил всичко в границите на нормалността, с цел да има разговор.

Народният представител от „ Изправи се! Ние идваме “ Арман Бабикян също прикани за съгласие.

„ Да се спуснат още веднъж мостовете, а не да се тича в противоположна посока, с цел да могат да се вземат решение проблеми – в случай че щете с полицейското принуждение, в случай че щете с правораздаването ", сподели той.

Бабикян съобщи, че е извънредно време основният прокурор Иван Гешев да разбере, че би трябвало да е в Народно събрание, другояче нарушава закона.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР