Снимка: БулфотоСъдът одобри постигнатото между прокуратурата и подсъдимия споразумение в

...
Снимка: БулфотоСъдът одобри постигнатото между прокуратурата и подсъдимия споразумение в
Коментари Харесай

Полицай забеляза нещо нередно в храстите край спирка във Варна! Когато се приближи...

Снимка: Булфото

Съдът утвърди постигнатото сред прокуратурата и подсъдимия съглашение в правосъдна зала, по силата на което 41-годишният Р. Д. се призна за отговорен по двете повдигнати му обвинявания – за държане на общо 206 кутии контрабандни цигари от две разнообразни марки и за нерегламентирана продажба за финансова полза на 3 такива стека с цигари. Общата стойност на тютюневите произведения, без изискуемия върху потребителската опаковка бандерол, държани и предлагани за продажба от 41-годишния обвиняем е 1770 лв.. Деянието не съставлява незначителен случай.

Самият случай е от 18 май тази година. В следобедните часове полицейски чиновник при обход забелязал съмнителна договорка в шубраци край автобусна спирка в квартал „ Владиславово “ сред стара жена и подсъдимия. При последвалата инспекция се изяснило, че дамата купила от непознатия мъж три картона с по 10 кутии цигари без бандерол от една и съща марка. Малко по-късно 41-год. мъж бил открит и арестуван, като в дома му били открити останалите количества акцизни тютюневи произведения.

41-годишният Р. Д. е неосъждан до момента. Районният съд във Варна наложи за всяко от действията обособени санкции и дефинира той да търпи общо най-тежкото от тях - 10 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. Сторените по делото разходи са в тежест на подсъдимия. Иззетите по делото цигари се лишават в интерес на страната и предават за заличаване. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР