снимка БулфотоРуският президент Владимир Путин заяви, че за първи път

...
снимка БулфотоРуският президент Владимир Путин заяви, че за първи път
Коментари Харесай

Путин: Русия има най-модерните оръжия, никой в света няма такива

снимка Булфото

Руският президент Владимир Путин съобщи, че за първи път в актуалната история на Руската федерация, тя има най-модерните оръжия, способно да защищити страната от всевъзможни външни похищения, предава TACC, представен от.

В Деня на оръжейника президентът поздрави всички чиновници и ветерани от военно-индустриалния комплекс, които извършват най-важната задача - " основаване на нови неповторими типове оръжия, които могат да защитят страната от всевъзможни външни похищения “.

В продължение на десетилетия непрестанно трябваше да бъдем в ролята на догонващи, това се отнасяше за атомни, нуклеарни оръжия, по-късно стратегическа авиация на далечни дистанции и по-късно междуконтинентални ракетни технологии и така нататък, сподели още той, представен от.

Според него „ това постоянно е поставяло страната в доста сложна и даже рискова обстановка “,

" Всъщност имаше моменти, в които бяхме заплашвани, само че нямаше с какво да отговорим и в действителност това беше явно, рисково нарушаване на стратегическия баланс “, призна президентът.

" В момента за първи път в актуалната ни история Русия има най-модерните типове оръжия, които в пъти превъзхождат силата, мощността, скоростта, точността на всички съществуващи през днешния ден оръжия, никой в света няма такива оръжия, във всеки случай, към момента няма ", сподели Путин.

Руският президент има поради оръжейния комплекс " Авангард ", състоящ се от изтребител Су-31, въоръжен с хиперзвуковите ракети " Кинжал "

" Авангард " се движи със скорост 27 пъти по-голяма от скоростта на звука, трансформира посоката на придвижването си хоризонтално и нагоре. Това не е просто нова система, а е нов тип старегическо оръжие, уверен е Путин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР