Лили Иванова получи огърлие Златен век“ от Министерството на културата

...
Лили Иванова получи огърлие Златен век“ от Министерството на културата
Коментари Харесай

Лили Иванова на последния си концерт: Не зная дали заслужавам това

Лили Иванова получи огърлие „ Златен век “ от Министерството на културата на концерта си във Велико Търново. То ѝ бе връчено от служебния министър Найден Тодоров за нейните заслуги към българската музика, която, както той уточни, е немислима без нея, цитгира Факти

Да бъде човек на концерт на Лили Иванова е като да открие четирилистна детелина, сподели министър Тодоров. Вярвам, че всеки един от вас, сходно на мен, има някакъв мил спомен в сърцето си, който, по един или различен, метод свързва с някоя от песните на Лили, добави той.

Найден Тодоров сподели също, че „ присъдата “ за всички българи ще бъде, че сме живели в „ златния век “ на Лили Иванова. Той направи връзка с песента „ Присъда “, която бе последното осъществяване за вечерта.

Лили Иванова сподели, че за нея е чест да чуе по собствен адрес такива хвалебствия. „ Не зная дали ги заслужавам “, сподели още тя, което провокира аплодисментите на публиката.

Концертът на Лили Иванова в двореца на културата и спорта „ Васил Левски “, във Велико Търново, е част от тазгодишното ѝ национално турне, което стартира от Благоевград. В старопрестолния град участваха хора от разнообразни генерации и няколко града на България, като имаше и такива, които бяха пристигнали във Велико Търново в проведени групи, откри репортерска инспекция на Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР