Снимка: БулфотоРемонти ще бъдат правени днес и утре на автомагистрала

...
Снимка: БулфотоРемонти ще бъдат правени днес и утре на автомагистрала
Коментари Харесай

АПИ предупреждава за внимание при пътуване по Хемус заради ремонти

Снимка: Булфото

Ремонти ще бъдат правени през днешния ден и на следващия ден на автомагистрала " Хемус ". Това разкриха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Днес, от 9 ч. до 16:30 ч., придвижването за София сред 35-ти и 36-ти км на Автомагистрала „ Хемус " ще се реализира във втора дейна и изпреварващата ленти. Поради частични поправки на асфалтовата настилка ще бъде лимитирано придвижването в първа дейна лента.

Днес и на следващия ден, от 8 ч. до 17 ч., придвижването в посока Варна в сектора от км 58 до км 59 на Автомагистрала „ Хемус " ще се реализира в изпреварващата лента заради ремонтни действия на асфалтовата настилка.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР