снимка БулфотоПри първа възможност 22% от руснаците биха напуснали родината

...
снимка БулфотоПри първа възможност 22% от руснаците биха напуснали родината
Коментари Харесай

Левада център: 22 процента от руснаците биха емигрирали при първа възможност

снимка Булфото

При първа опция 22% от руснаците биха напуснали родината си. Това сочи проучване на " Левада център ", представено от радио " Свобода ".

Това е най-високият индикатор от 2013 година насам, съобщи.

Близо половината от деклариралите предпочитание да живеят в други страни са младежи на възраст от 18 до 24 години, а 33% са на сред 25 и 39 години.

Най-малко са искащите да емигрират измежду респондентите на 55 и повече години - единствено 7%. В Тази възрастова група индикаторът се резервира постоянен в продължение на доста години.

Директорът на " Левада-център " Денис Волков свързва повишаването на желанието за емиграция с вътрешните проблеми на страната, които стават все по осезаеми за популацията. Освен това от ден на ден руснаци стартират да се отнасят позитивно към Запада.

През 2016 година самостоятелният изчерпателен център на Юрий Левада, прочут като " Левада център ", беше разгласен от съветските управляващи за " задграничен сътрудник ". От неправителствената организация не одобряват тази подготовка. " Левада център " прави самостоятелни изследвания, чиито резултати значително се разграничават от тези на държавните социологически служби.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР