Снимка БулфотоПредседателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се

...
Снимка БулфотоПредседателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се
Коментари Харесай

Цветанов: Аз винаги мога да съм пример за човек, подложен на политическа репресия

Снимка Булфото

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се разгласи за емблематичен образец за човек, подложен на политическа принуда.

Повод за това станаха рецензии на депутата от Българска социалистическа партия Красимир Янков върху Законопроект за ограниченията против изпирането на пари. Според Янков, с него ръководещите ще подлагат жителите на принуда, написа Флагман.бг.

На това Цветан Цветанов отговори: „ Г-н Янков, аз считам, че могат да бъдат дадени образци за умелото ви потребление на институциите за политическа принуда. И мога да ви напомня тези интервали. 2013 –а  година тези народни представители, които бяха тук, и това образувано болшинство, което реализирахте във вашия управнически мандат. И аз мога да ви дам, че съм един образец, който може постоянно да си го взимате поради. Защото, кажете ми, беше ли обикновено ръководителят на една парламентарна група, който участваше в избирателен интервал, да внесе неизвестен сигнал. Това не беше ли замесване на българските институции за политическа принуда? ”

Припомняме, че казусът е обвързван с някогашния водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев, който внесе сигнал в прокуратурата по неизвестен източник. С него той обвиняваше ексвътрешния министър Цветанов в брутално подслушване на политици, предприемачи, публицисти и така нататък
От последвалата инспекция обаче на процедура не последва нищо.

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР