Снимка БулфотоОкръжният съд в Ловеч наложи мярка за неотклонение задържане

...
Снимка БулфотоОкръжният съд в Ловеч наложи мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Постоянен арест за мъжа, признал за убийство край Троян

Снимка Булфото

Окръжният съд в Ловеч наложи мярка за неотклонение " задържане под стража " на 29-годишния Ивелин Цеков, упрекнат за убийството на 59-годишната Пенка Тотева, осъществено преди три години в околност край Троян, съобщи Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Мотивите на съда са, че с оглед характера на обвиняването - тежко съзнателно закононарушение, и предишните осъждания на обвиняемия съществува заплаха да се укрие или извърши друго закононарушение. Решението може да се апелира в тридневен период. В правосъдната зала Цеков заяви, че няма да се възползва от тази опция. 

Стана ясно също, че е направил цялостни признания за осъщественото закононарушение, за което законът планува от 10 до 20 години затвор.

Пенка Тотева е била оповестена за общодържавно търсене през януари 2016 година, а през май на идната година са били открити останките й в околност край Троян. След осъществени експертизи са открити следи от нанесен удар с револвер в главата, от който евентуално е настъпила гибелта на потърпевшата. Преди да бъде убита, тя е била изнасилена.

Цеков бе задържан на 17 април.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР