Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем Бюлент Е., на 55

...
Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем Бюлент Е., на 55
Коментари Харесай

Привлякоха като обвиняем турски гражданин за контрабанда на злато

Снимка: Булфото

Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинен Бюлент Е., на 55 година, турски жител, за това, че пренесъл през границата на страната без знанието и разрешението на митниците артикули за търговски цели в огромни размери – закононарушение по член 242 ал.1 писмен знак ”Д ” от Наказателния кодекс, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване, пиише novini.bg.

На 25 март 2018 година, към 4 ч., на ГКПП-Капитан Андреево – гара, митнически чиновници, при Митница Бургас, направили инспекция на пътуващ от Република Турция за Република Румъния, през Република България, трен. В естествени кухини на едно от купетата чиновниците на Митница Бургас разкрили укрити недекларирани златни накити - гривни, синджири, огърлици, пръстени, медальони и златни обеци с общо тегло 2,292 кг.. В купето пътувал самичък турският жител Бюлент Е., който признал, че накитите са сложени в купето от него. Общата стойност на недекларираните бижутата е 137 520 лв..

Процесуално-следствените дейности по делото не престават под управлението на Окръжна прокуратура-Хасково. На обв. Бюлент Е. е взета мярка за неотклонение „ парична гаранция “ от 5 000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР