Снимка БулфотоНеописуема трагедия се е разиграла в село край Чирпан. Досъдебно

...
Снимка БулфотоНеописуема трагедия се е разиграла в село край Чирпан. Досъдебно
Коментари Харесай

Монитор: Бивша кметица на чирпанското село Целина откри сина си мъртъв

Снимка Булфото

Неописуема покруса се е разиграла в село край Чирпан. Досъдебно произвеждане за гибелта на 30-годишен гражданин на село Целина е формирано в локалното районно управление (на МВР) " Полиция “, в началото то е за склоняване към самоубийство. Тялото на Станислав Михайлов, наследник на някогашната кметица на Целина е открито към 22,00 часа на 12 февруари в една от стаите на втория етаж къщата, където живее баба му.

Смъртта е настъпила вследствие на огнестрелна рана в главата, изстрелът е бил създаден от законно има пушка.

Младият мъж се прибрал при баба си час по-рано, двамата вечеряли и по нищо не личало че има някакви проблеми. На към момента топлото тяло се натъкнала майка му Иванка Митева, която пристигнала да нагледа трудноподвижната си родителка.

По думите на локалните поданици Станислав преди време бил тракторист при фермер в прилежащото село Златна морава, по-късно бил в чирпанския цех " Бъдещност “, само че останал без работа и може би това се отразило на душeвността му. Снопът сачми безусловно раздрал главата на жертвата, допуска се че дулото е било опряно в гърлото, а спусъкът е натиснат с палеца на крайници.

" Потресени сме от тази покруса, познавахме се със Станислав, в последно време, като остана без работа  се беше позатворил в себе си, само че не е споменавал за проблеми. Изключено е да го е направил под въздействие на дрога или алкохол, не беше подобен. Любезен, вежлив, помагаше на родителите си, грижеше се за баба си, а тя е жена съвсем на легло… Мислехме да не е погубен, само че нямало разрушени порти и прозорци “, показа кметският наместник Тенчо Тончев. По думите му правосъдните медици били безапелационни, че става въпрос за самоубийство, оповестява " Монитор ", представен от plovdiv24.bg.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР