снимка БулфотоНа парламентарния контрол утре пред депутатите ще се изправят

...
снимка БулфотоНа парламентарния контрол утре пред депутатите ще се изправят
Коментари Харесай

На парламентарния контрол утре ще говори здравният министър за ваксините

снимка Булфото

На парламентарния надзор на следващия ден пред депутатите ще се изправят трима министри, съобщи БГНЕС.

Първа на трибуната ще се качи министърът на труда и обществената политика Деница Сачева, към която са адресирани три въпроса, свързани със социално-икономически мерки по време на рецесията, подпомагането на родителите от началото на пандемията и закриването на един от домовете за хора с умствена назадничавост.

Веднага след нея ще дава отговор министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. Той ще даде информация на депутатите за имунизационната акция против COVID-19, работата на службите по трудова медицина от началото на изключителното състояние и изключителната епидемиологична конюнктура, работата на театрите в изискванията на пандемия и действието на Спешния център в Ловеч.

Визуалната еднаквост на Българските културни институти в чужбина и стратегическите цели за тяхното развиване – по тези тематики ще приказва министърът на културата Боил Банов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР