Снимка: БулфотоМного събития се планират преди Великото народно въстание на

...
Снимка: БулфотоМного събития се планират преди Великото народно въстание на
Коментари Харесай

Варна се вдига първа още на 1-ви септември от 18,30 в подкрепа на Въстанието в София

Снимка: Булфото

Много събития се възнамеряват преди Великото национално въстание на 2-ри септември. Различни митинги са планувани както в столицата, по този начин и в страната, написа " Фрог Нюз ".

На 31 август-понеделник от 18,30 ч. ще се организира протест пред представителството на Европейска комисия в София на ул. „ Г. С. Раковски “.  Той ще бъде под наслов „ Да застанем пред Европа с необятно отворени очи “. На 1-ви септември пък се възнамерява огромен митинг във Варна, който ще стартира от 18,30 часа. Той ще бъде в поддръжка на въстанието за сряда. Във Варна митингите са и за оставка на кмета Иван Портних и градската администрация на ГЕРБ.

От Стара Загора пък приканват още на 1-ви септември протестиращите от района да отпътуват за „ Орлов град “.  Заявки за присъединение към Великото национално въстание са дали недоволни жители от Варна, Бургас, Пловдив, Свиленград. Тази вечер в столицата ще се организира 53-ия ден на митинги с искане за оставки на Бойко Борисов и Иван Гешев. Днес в столицата се организира контрапротест. Любопитното е, че преобладаващата маса от хора бе на напреднала възраст.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР