Снимка БулфотоМного остър коментар написа Радан Кънев по темата за

...
Снимка БулфотоМного остър коментар написа Радан Кънев по темата за
Коментари Харесай

Остри думи на Радан Кънев срещу премиера: Нарече Бойко Борисов „ханъмата на Доган“

Снимка Булфото

Много изострен коментар написа Радан Кънев по тематиката за премахването на префернциалното гласоподаване у нас. Десният политик и преди не е пестял прилагателни във връзка с премиера Бойко Борисов, с който преди време бяха сътрудници в ръководството на страната. Този път Кънев назовава министър-председателя ни „ свенливо забрадена ханъма “ в собствен коментар във Facebook, написа vihrogon.bg .

Ето цялостния му текст, оповестен преди днешния спор по тематиката в Народното събрание: 

„ Когато не си седнал на масата, значи си в менюто “
Да, за премахването на преференциите приказвам.
И не, не приказвам за Демократична България (макар да има какво да се каже).
На масата е седнал Ахмед Доган, и по този начин, свенливо забрадена, малко по-настрана, ханъмата му – Бойко Борисов. Всички български жители сме в менюто.
Бойко и Доган лишават правото на над милион българи, които редовно употребяват преференцията, да ИМ се бъркат в реденето на листите. Да ИМ ръководят, един тип, страната.
Що се отнася до демократичната десница – не ни берете грижа и не злорадствайте прибързано. Естествено, че за нас това е неприятна обстановка. Но не е ненадейно, а решения има – аз знам най-малко три.
Хубавото е, че с този акт, като се изключи че пристана на Движение за права и свободи, Борисов признава и кой е същинската конкуренция на тяхната коалиция – тъй като той е еднопосочно ориентиран против нас. И признава, че прекосяването на бариерата не ни е проблемът… И ни припомня, че в случай че не сме единни, ще бъдем безжалостно отстранени от обединението ДПС-ГЕРБ.
От цялата работа има един губещ. Това е партия ГЕРБ и изключително десетките, може би стотици хиляди десни хора, които не престават да я поддържат и да работят за нея. Именно ГЕРБ беше партията, която най-масово употребява преференцията на последните избори – надалеч по-масово от нас. И с помощта на преференцията, през днешния ден ханъмата на Доган е отново министър председател.
След час, депутатите на ГЕРБ ще гласоподават, като пионки, като елементарни мушмороци, личното си заколение. Защото повече от половината са депутати с помощта на преференцията.

 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  1 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 3 минути) Рейтинг: 406 | Одобрение: -534 Като си правиш турски асоциации, значи ти самия си турчин. НАПРЕД ГЕРБ! www.negativnost.comОПИТ ДА БЪДА НАЙ-НЕХАРЕСВАНИЯТ КОМЕНТИРАЩ В ПЕТЕЛ.БГ Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР