Снимка БулфотоМислите за коронавируса се отразяват негативно върху съня на

...
Снимка БулфотоМислите за коронавируса се отразяват негативно върху съня на
Коментари Харесай

Меркел: Будя се нощем, за да мисля за решения, които трябва да вземем за коронавируса

Снимка Булфото

Мислите за ковид се отразяват отрицателно върху съня на канцлера на Германия. Това разкри самата Ангела Меркел. Тя призна, че  се буди нощем, с цел да мисли за съдбоносните решения, които би трябвало да взема в опит да се оправи с пандемията от новия ковид.

Меркел, която е академик по обучение и е известна със своя корав и настоятелен метод, беше сложена под напън през последните седмици поради бавното придвижване на акцията по имунизиране в Германия и Европейски Съюз, спрямо Англия, Съединени американски щати и Израел.

В извънредно персонално телевизионно изявление Меркел сподели, че познава доста хора, които се опасяват за поминъка си по отношение на пандемията и че не не помни такива персонални истории, съобщи Ройтерс.

Будя се нощем и мисля за всякакви неща. Това е мъчно време за мен. Искам да съм премислила обширно нещата преди да решавам, сподели Меркел по телевизия Ер Те Ел.

Изправена пред остри рецензии от някои немски медии, изключително най-тиражния таблоид Билд ", по-рано Меркел беседва с група германци за рецесията и последствията от карантината, в това число с комплицирани родители, които вършат старания да се оправят.

Все отново Меркел, която беше похвалена за метода, по който ръководеше първата вълна на рецесията, предизвести, че въпреки обстановката да върви във вярната посока, към момента е нужно самообладание.

 

Виждам някаква светлина в дъното на тунела. Но би трябвало да сме доста, доста деликатни, с цел да сме сигурни, че на последната права няма да умрат доста хора, сподели Меркел.

Тя акцентира, че е прекомерно рано да се каже какъв брой ще продължи строгата карантина в Германия. Иска ми се да оповестя някои положителни вести. Но няма смисъл да се дават подправени очаквания, по тази причина постоянно се пробвам да съм реалистка.

Германия е записала над 2,2 милиона случаи и близо 60 000 умряли от COVID-19, добавя Българска телеграфна агенция.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР