Снимка: БулфотоМинистърът на спорта в служебното правителство Андрей Кузманов разкри,

...
Снимка: БулфотоМинистърът на спорта в служебното правителство Андрей Кузманов разкри,
Коментари Харесай

Андрей Кузманов: Продължават проверките в Министерството на спорта

Снимка: Булфото

Министърът на спорта в служебното държавно управление Андрей Кузманов разкри, че инспекциите в Министерството на спорта и сега не престават и ще продължат, тъй като по този начин е по закон.

По думите му доста се приказва за реваншизъм, за изчегъртване и други по-тежки думи, само че той като министър на спорта и като чиновник на страната е бил задължен да ревизира какво е ставало в това министерство.

" Това, което съумяха вътрешните одити да ревизират, всички документи и всички констатации в нашата подготвеност са подадени на проверяващи, на Национална агенция за приходите, на всички органи в страната. Какво направи усещане от първо четене - процедурите, по които са правени състезания, очевидно е, че има нещо, което не е както би трябвало. Документите, те приказват ", безапелационен беше Кузманов пред Българска национална телевизия.

Според него има правила за всичко, за него тези правила би трябвало малко да се пипнат, само че главното е субективизмът. Всеки един би трябвало да съблюдава разпоредбите. Тук към този момент е ролята на страната и на тези, които управляват това министерство.

Броени дни остават до Олимпиадата в Токио. Рекордно дребен брой българи съумяха да вземат квоти тази година. Министър Кузманов счита, че най-много пандемията е оказала въздействие върху това.

" Игрите ще се проведат в извънредно тежка конюнктура, изключителни рестриктивни ограничения. Ето и през вчерашния ден получаваме инструкции от посолството на Япония и просто тв олимпиада ще бъде, по този начин в случай че можем да го кажем.
Всички, които отпътуват и всички, които ще бъдат там, ще бъдат под ужасно наблюдаване, не могат да беседват даже на масата по време на обяд или друго, тежко ще бъде за всички ", разяснява министър Кузманов.

По думите му тук ще си проличи подготовката на тези, които са готови по-скоро душевен, физически те всички би трябвало да са готови, тъй като това е олимпиада. Но душевен тук ще е доста значимо кой ще издържи.

" Най-важното, което успяхме да създадем, е да запазим нашите спортисти здрави, тези, които са спечелили квоти, да могат да заминат и да не се поддадат на тази пандемия някой да се разболее. Всички, които са поискали да бъдат имунизирани, са имунизирани. Така или другояче те ще бъдат тествани всекидневно и то по няколко пъти дневно ", посочи Кузманов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР