Снимка БулфотоМинистърът на икономиката обяви ще прави ли партия.Радвам се

...
Снимка БулфотоМинистърът на икономиката обяви ще прави ли партия.Радвам се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да говоря за политически проекти, докато не ми изтече мандата като служебен министър

Снимка Булфото

Министърът на стопанската система разгласи ще прави ли партия.

Радвам се да бъда тук и да приказваме за същински стопански неща. Няма да приказвам за политически планове, до момента в който не ми изтече мандата като длъжностен министър, тъй като желая да бъда фокусиран върху работата си. Имаме действително две седмици. През идващите две седмици ще приказвам експертно. Това съобщи пред публицисти служебният министър на икономика Кирил Петков, съобщи кореспондент на novini.bg.

Попитан дали ще празненство партия, той съобщи, че няма да приказва по никакъв метод по тази тематика, до момента в който към момента е длъжностен министър.

" Видяхме, че за три месеца можем да създадем много огромна смяна. Ако продължаваме с екипа ни да влагаме силата си в тази посока, то България можем да стане друга ", изясни той.

Със сигурност каквото и да правим  - ще бъде транспарантно и ще бъде оповестено пред медиите, сподели още той.

Той изясни и че е позволил неточност при оповестяването на кредите на ББР. Той посочи: 850 млн. в заеми по от 50 млн. лева

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР