снимка БулфотоКойто се опита да отхапе нещо от Русия, зъбите

...
снимка БулфотоКойто се опита да отхапе нещо от Русия, зъбите
Коментари Харесай

Путин: Опита ли се някой да отхапе от Русия, зъбите му заминават

снимка Булфото

Който се опита да " отхапе " нещо от Русия, зъбите му отпътуват. Това се закани съветският президент Владимир Путин.

" Русия от време на време се сблъсква с опити да се " отхапе "  нещо от нея, само че ще избие зъбите на всеки, който ще го направи, разяснява той, представен от TACC.

Съгласно думите му, някои обществено се осмеляват да настояват, че сибирското благосъстояние незаслужено се държи единствено от една страна. Както отбеляза Путин, " необичайно е да се чуват такива неща, изключително обществено, само че от време на време звучат ".

" Всеки желае да ни захапе някъде или да отхапе нещо от нас. Но тези, които ще създадат това, би трябвало да знаят, че ще избием зъбите на всички, с цел да не могат да хапят ", акцентира водачът на Кремъл.

Президентът е убеден, че други страни ще не престават да сдържат Русия, защото съперниците й просто не се нуждаят от страна като нея.

" Каквото и да вършим, колкото и да се стремим да задоволим апетита на тези, които се пробват да ни сдържат, това ще продължи, тъй като доста от нашите съперници, както ще ги назоваваме, просто не се нуждаят от страна като Русия. Но ние с вас се нуждаем, нашите хора, жителите на Руската федерация. И ще създадем всичко, освен с цел да запазим, само че и да укрепим страната ", добави Путин, представен от.

За да се реализира такава стратегическа цел, съгласно президента на Русия, човек би трябвало да " направи всичко, с цел да резервира загатна за случилото се през предходните години, паметта на тези, които защитаваха нашата Родина ".

В тази връзка държавният глава означи значимостта на работата на издирвателните придвижвания, дейностите за възобновление на паметта на бранителите на Отечеството, като добави, че от време на време тази работа е обвързвана с избрана заплаха.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР