снимка БулфотоИ Слави Трифонов отговори на Татяна Дончева след като

...
снимка БулфотоИ Слави Трифонов отговори на Татяна Дончева след като
Коментари Харесай

Трифонов отвърна на Дончева: Гледах я по телевизията, тя говори лъжи, без морал, жълти, гнусни

снимка Булфото

И Слави Трифонов отговори на Татяна Дончева откакто довечера тя взе участие в ефира на бТВ и разяснява Има Такъв Народ.

Той пусна следващия си пост в обществените мрежи, с който отговори на нападките на Дончева, съобщи през днешния ден.бг.

" Гледах онлайн предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което посетител беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на посетители Татяна Дончева. Беше на посетители вестник " Шок ". Не - " Уикенд " беше. Не, не, вестник " Папараци " или вестник " Сензация ".

Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на Народното събрание не може да гостува в национална телевизия и да приказва такива неистини и обиди. Без обстоятелства. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, в случай че приема обстоятелството, че не жълт вестник, а заместник-председателят на Народното събрание приказва по сходен метод, би трябвало да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на Народното събрание. А това не приказва добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на Народното събрание, дори няма да бъде народен представител в Народното събрание, тъй като няма да я изберат на идващите избори. Което приказва добре за нас.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР