Снимка: БулфотоЕвродепутатът Ева Майдел отправи остри критики към президента Румен

...
Снимка: БулфотоЕвродепутатът Ева Майдел отправи остри критики към президента Румен
Коментари Харесай

Ева Майдел с остри критики към Румен Радев и служебното правителство

Снимка: Булфото

Евродепутатът Ева Майдел насочи остри рецензии към президента Румен Радев и служебното държавно управление.

В обществените мрежи тя написа:

" Всеки ден от този свят си отиват по 50 души, а държавното управление не реагира. Трепери да не нарани изкуствения имидж на кандидат-президента с някое по-смело решение. А господин Радев си прави големи събития без маски, тъй като той е над всичко. Свирепа рецесия с цени на токa, скоро и на цените на доста други неща. Правителството не реагира. Заето е да гони ГЕРБ от офиса му. Две седмици откакто с големи старания беше призната актуализация на бюджета, служебният министър председател на Румен Радев излезе и изиска нова?! Седмица транспортен съд с торове стои затънал в морето и никой не прави нищо. Кога се е случвало това преди?!  

Усещането е за свободно рухване, до момента в който всички сме извънредно въодушевени от " смяната ". Весели хора вървят към пропастта. Спомням си търсенето на опция на ГЕРБ. Днес България има незабавна потребност от опция на това, което се случва ”,.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР