Снимка: Булфотое е вярно, че умишлено бавим Турски поток. Строим

...
Снимка: Булфотое е вярно, че умишлено бавим Турски поток. Строим
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Бюджетът е като Истанбулската конвенция - всички говорят, малко са го чели

Снимка: Булфото

е е правилно, че съзнателно бавим " Турски поток ". Строим и то със съществени темпове. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в предаването “Още от деня ” по Българска национална телевизия във връзка изявлението на съветския президент Владимир Путин, че  " България съзнателно протака продължението на " Турски поток ".

" Борбата с корупцията не може да е приоритет единствено на страната, би трябвало да е и на обществото. Надявам се, че ще получим потребни препоръки от Съединени американски щати. Всичко потребно би трябвало да се приложи ", сподели още той.

" Съединени американски щати идват за плана " Белене ". Хубаво е техни специалисти да се осведомят на място. Това е сериозна причина за присъединяване им в плана ", разкри Дончев. 

" Бюджетът е като Истанбулската конвенция - всички приказват, малко са го чели. Демографията не зависи единствено от обществени заплащания. Демографската рецесия зависи от сигурността в бъдещето, лечебните заведения, детските градини и други фактори. Не знам случай, дадена дама да желае да роди поради обществени заплащания ", разяснява вицепремиерът. 

" Няма бранш, в който да се получават по-малко пари от миналата година. Баланс е бюджета значи, че харчим колкото изкарваме ", приключи Томислав Дончев по отношение на бюджет 2020 г. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР