Снимка БулфотоДупнишкото село Бистрица потъна в траур заради внезапната смърт

...
Снимка БулфотоДупнишкото село Бистрица потъна в траур заради внезапната смърт
Коментари Харесай

Внезапна смърт на български шофьор в Рим потресе дупнишко село

Снимка Булфото

Дупнишкото село Бистрица потъна в печал поради неочакваната гибел на 48-годишния Борислав Димитров Стоянов в Рим. Младият мъж оставя вдовица и две дъщери сирачета, описаха локални хора, представени от  " Вяра ".

Борислав е работил като интернационален водач. Според бистричани той почувствал неразположение и отишъл в италианска болница, където бил нормализиран, били взети превантивни ограничения за положението му и нашенецът напуснал болничното заведение.

По-късно за огромно злощастие обаче му станало неприятно и умрял в камиона си в Рим. Все още не са ясни точните аргументи за гибелта.

„ Добър човек беше доста, имаше устойчиво семейство, работлив. Всеки гледа по някакъв метод да си изкарва хляба, той беше интернационален водач ”, с мъка описаха съседи.

Очаква се тялото му скоро да бъде превозено в родината. Той ще бъде заровен в родното си село Бистрица. Същевременно български бар в Милано разгласи на фейсбук страницата си благотворителна акция за набиране на средства за прибиране тялото на Борислав. Десетки бяха отправените съболезнования: „ Да почива в мир момчето, Бог да го елементарни ”, написаха нашенци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР