Дъглас Престън е съавтор на над 30 романа с Линкълн

...
Дъглас Престън е съавтор на над 30 романа с Линкълн
Коментари Харесай

От плейстоцена до стиймпънка — изборът на новата научна фантастика

Дъглас Престън е съавтор на над 30 романа с Линкълн Чайлд, в това число дългогодишната поредност „ Агент Пендъргаст “, ​​както и продуцент на няколко от неговия личен. Доста от техните взаимни старания имаха фантастични детайли, като Thunderhead (1999), който включва магьосничество на ацтеките, и The Ice Limit (2000) и неговото продължение Beyond the Ice Limit (2016), които включват астероид, който се оказва бъде извънземна разногласието.

Така е и с най-новото независимо излизане на Престън, Extinction (Head of Zeus, £20), в което праисторическата мегафауна е възкресена посредством генно инженерство и са на показ на богати посетители, които заплащат в далечен регион на пустинята на Колорадо.

Няма по какъв начин да избегнете динозавъра в стаята, Джурасик парк, и създателят рационално е предиздвикал няколко героя да се базират на това емблематично парче интелектуална благосъстоятелност, с вярата да разсее всевъзможни омразни съпоставения. Разликата е, че зверовете тук са бозайници от епохата на плейстоце...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР