Снимка: БулфотоДнес ще има променлива, често значителна облачност. На места,

...
Снимка: БулфотоДнес ще има променлива, често значителна облачност. На места,
Коментари Харесай

Дежурният синоптик на НИМХ с много неприятни новини за днес

Снимка: Булфото

Днес ще има променлива, постоянно забележителна облачност. На места, основно в източната половина от страната и планинските региони ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури ще бъдат сред 18° и 23°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология Боряна Маркова, написа Блиц.

Атмосферното налягане ще продължи постепенно да се намалява, само че ще остане по-ниско от междинното за май.

пъкъл планините ще има променлива, постоянно забележителна облачност. На доста места ще превали временен дъжд, над 1800 метра – сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра – към 4°.

По Черноморието ще има променлива, постоянно забележителна облачност, тук-там с краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа до сдържан северозападен вятър, койте след обяд ще се ориентира от югоизток. Максимални температури на въздуха: 17°-19°. Температурата на морската вода е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 02.05.2019 слънцето ще изгрее в 06:21 часа и ще залезе в 20:28 часа. Продължителност на деня 14:07 часа.

На 02.05.2019 луната ще изгрее в 05:31 часа и ще залезе в 17:51 часа. Осветеност на диска в 0h UT 9 %. Фаза на луната: новолуние.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР