Снимка: БулфотоЧленовете на новата партия Републиканци за България избра своят

...
Снимка: БулфотоЧленовете на новата партия Републиканци за България избра своят
Коментари Харесай

Избраха Цветан Цветанов за председател на Републиканци за България

Снимка: Булфото

Членовете на новата партия " Републиканци за България " избра своят ръководител - това е точно учредителят на проекта Цветан Цветанов. 

По-рано през днешния ден публично партията бе учредена, а водачът даде мощна поръчка за промени, претенции за дейно електронно гласоподаване, предварителни избори и бистрота при изразходването на бюджета, написа Novini.bg. 

" За мен е чест, че ще работя с този екип. Ще седим дружно зад всеки план и решение ", съобщи след избора Цветанов. 

" За страдание, след днешния ден, в който се виждат толкоз хора от страната и света, ще има опити за напън от държавното ръководство над членовете ни. Скъпи другари, ние би трябвало да сме единни и да пазиме справедливостта. Има разнообразни региони от по-големите градове. Има региони в които може да се злоупотреби с власт и да се окаже напън на членовете на " Републиканци за България ". Ние ще бъдем с всеки един от вас и ще отстояваме сложните моменти ", сподели още водачът на новата партия. 

" България би трябвало да стане привлекателно място за всички българи в чужбина. Ние ще покажем това ", безапелационен бе Цветанов. 

Членовете на " Републиканци за България "  има в над 75% от страната. Лидерът на партията даде поръчка, че до месец и половина ще има 100% покритие на страната, и подготвеност за идните избори: 

" Нека " Републиканци за България "   бъде незаобиколимият фактор в българската политика, поръчител за триумфа на евро-атлантическия път ". 

Цветан Цветанов обяви, че зам.-председател на " Републиканци за България " ще е Павел Вълнев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР