снимка: БулфотоАтмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско

...
снимка: БулфотоАтмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско
Коментари Харесай

До 32 градуса в сряда

снимка: Булфото

Атмосферното налягане ще се намали и ще е по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са най-вече сред 11° и 16°. Утре ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България – сдържан вятър от югоизток. Максималните температури ще са сред 27° и 32°.

Преди обяд над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 15°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР