снимка: БулфотоАтмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от

...
снимка: БулфотоАтмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от
Коментари Харесай

Интензивни дъждове и в неделя

снимка: Булфото

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от междинното за август.

През нощта в Западна и Централна България ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевична активност и усилвания напразно. Остават изискванията за обилни превалявания и градушки. Утре още веднъж тук-там в Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Има условия за градушки. Предимно слънчево ще се задържи времето по Черноморието. Ще духа до сдържан вятър от източната четвърт. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 25° и 30°.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност. На доста места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания с гръмотевична активност. Ще духа до сдържан в ниските елементи североизточен, по билата – северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19°, на 2000 метра – към 10°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще са: 27°-29°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР