снимка: Булфото390 хиляди вече са ваксинирани в страната.Потвърдените случаи на

...
снимка: Булфото390 хиляди вече са ваксинирани в страната.Потвърдените случаи на
Коментари Харесай

Вече е в сила новият вечерен час във Франция. Така ще е поне 15 дни

снимка: Булфото

390 хиляди към този момент са имунизирани в страната.

Потвърдените случаи на ковид приближава 2,9 милиона.

С цел битка с разпространяването на новия ковид във Франция е мощ вечерен час. Мярката, която към този момент се прилагаше в 25 от общо 96 департамента, занапред нататък важи за цялата континентална част на страната. Вечерният час във Франция от 18 часа ще бъде в действие " минимум 15 дни ", разгласи в четвъртък министър председателят Жан Кастекс.

Френският водач разгласи, че броят на имунизираните в страна му е достигнал 390 хиляди. Това число обаче е по-ниско, в сравнение с в прилежащи страни. В петък в Италия, а в събота в Германия оповестиха, че към този момент са имунизирали над 1 милион души, напомнят от Ройтерс. 

Впоследствие се появи известие от френските здравни управляващи, съгласно което  броят на имунизираните във Франция е надхвърлил 413 хиляди души. Смъртните случаи в страната към този момент са 70 142, а общият брой на доказаните случаи на ковид приближава 2,9 милиона.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР