снимка Булфото28-годишен мъж ще лежи 7 месеца в затвора за

...
снимка Булфото28-годишен мъж ще лежи 7 месеца в затвора за
Коментари Харесай

Затвор за мъж, влачил 20 метра полицай с колата си

снимка Булфото

28-годишен мъж ще лежи 7 месеца в пандиза за пет закононарушения на пътя. Районният съд във Велико Търново е одобрил съглашение, подписано сред Районна прокуратурата и бранителя на обвинения, оповестиха от правосъдната палата, съобщи.

Р.С. бе приет за отговорен за това, че на 11 октомври предходната година в Ново село, община Велико Търново, незаконно пречил на полицейски чиновник да извърши отговорностите си по определяне самоличността на лидера и пасажерите в лек автомобил " Опел Вектра ".

Шофьорът подхванал ненадейно тръгване с автомобила и влачил с него в продължение на към 20 метра захванатия с ръка в региона на рамката на отворения прозорец служител на реда. Така му предизвикал лека телесна щета.

Мъжът е наказан и по обвинявания, че при ръководство на лек автомобил си служил с контролни знаци, издадени за друго моторно транспортно средство, управлявал автомобил, който не е регистриран по надлежния ред според Закона за придвижване по пътищата и без надлежно удостоверение за ръководство.

Оказало се, че е направил закононарушенията в едногодишен период от наказването му по административен ред за същото действие.

Освен че влиза зад решетките, мъжът е наказан да заплати и 250 лева санкция.

Споразумението има последствия на влезнала в действие присъда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР