Надежда Вишева, една от двете измамени от Алек финалистки в

...
Надежда Вишева, една от двете измамени от Алек финалистки в
Коментари Харесай

Надежда от „Ергенът”: Пожелавам на Маги и тя да си има едно детенце

Надежда Вишева, една от двете излъгани от Алек финалистки в „ Ергенът ” е решила към този момент да не се занимава с млади мъже. Това съобщи самата тя в „ Преди обед ” по bTV. Новото изискване, което тя си е сложила по съвет и на близки другари, е половинката, която търси, да е най-малко над 30.

Надежда сподели също, че макар финала, сантименталното риалити е било едно премеждие, което е подготвена да изживее още веднъж по същия метод.



„ Бях късметлийка, тъй като открих доста приятелки. Това беше моята победа ”, разяснява тя. Финалистката от „ Ергенът ” разкри, че изгубила работата си като следствие от присъединяване си. Тя обаче има към този момент собствен бизнес - салон за хубост.

Надежда разяснява и мненията, че е зарязала детето си, с цел да влезе в предаването. Тя изясни, че и без друго, в месеците, в които са протекли фотосите, синът ѝ живее при татко си.

„ Пожелавам на Маги да си има и тя едно детенце ”, съобщи Надежда по адрес на съперниката си на финала.



Вишева сподели също, че е била толкоз разрушена и разочарована на финала, че изобщо не помни, че нарекла Алек простак и страхливец. Тя сподели също, че няма проблем да го срещне и в действителността и това евентуално ще стане, само че романтиката сред тях си е отишла вечно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР