Българската авиокомпания Electra Airways в сътрудничество с германската SunExpress (част

...
Българската авиокомпания Electra Airways в сътрудничество с германската SunExpress (част
Коментари Харесай

Немските туристи се връщат на Черноморието ни

Българската самолетна компания Electra Airways в съдействие с немската SunExpress (част от концерна " Луфтханза “) ще възвръщат немския пазар за Черноморието ни. Те ще извършват чартърни полети от 1 май 2025 година до Бургас и Варна, съобщи в интервю за TravelNews Стефан Трифонов, изпълнителен шеф на българския транспортьор. За задачата Electra Airways ще обезпечи по един Airbus A320, който ще оперира от двете летища до редица немски градове. Програмата ще се реализира до 30 октомври 2025 година По този метод България ще може да си върне немските туристи през месеците май и октомври в така наречен крила на летния сезон.

Договорът сред двете авиокомпаниие е за три години. " От 2026 година предвиждаме по два самолета да летят до Бургас и Варна. За 2027 година ще преценим дали да увеличим самолетите до България или да се насочим по същата скица и към някой различен пазар “, разяснява Стефан Трифонов. Той добави, че разискват и разновидности да има по два полета седмично до Германия и през зимния интервал, които да се трансфорат в постоянни линии.

Германската SunExpress работи с локалните огромни туроператори и ще употребява личната си система за продажба на самолетни седалки. " Те стартират да продават потенциалите си за последваща година още занапред “, разяснява Стефан Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР